Mijn Ziggo 

Producten & Online factuur

U kunt uw factuurgegevens online bekijken. Specifiek per producttype van Ziggo kennen we hiervoor de volgende Mijn Ziggo-omgevingen: 

Office Basis Internet Plus, Office Plus, glasvezel & overig Mobiel

>> Mijn Ziggo Office Basis 

>> E-invoice Zakelijk: Internet Plus, Office Plus, glasvezel en overige klanten  

>> Mijn Ziggo Mobiel 

  • Productoverzicht
  • Online factuurgegevens incl. specificaties telefoonkosten
  • Factuurinformatie Mobiel

Webapplicaties

Vanuit de oude bedrijven Casema, Multikabel en @Work had u, voor het gebruik en het onderhoud van uw diensten, toegang tot verschillende (beheer-)applicaties. Uiteraard blijven deze applicaties bestaan. Hieronder vindt u een overzicht van deze webapplicaties.

 

@Work Casema Multikabel
Webmail    Internet Access Webmail
Webloket   Webloket

 

 


 

Servicenummer portal

Voor de servicenummerdienst heeft u voor het beheer van uw servicenummers toegang tot de portal via de Routingmanager.

 

Schrijf u in voor het Ziggo Panel

Uw mening is belangrijk voor Ziggo. We willen onze dienstverlening tenslotte altijd blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen. Daar hebben we u voor nodig. Schrijf u nu in voor het Ziggo-panel.

Als lid van het Ziggo-panel geeft u uw mening over alle mogelijke onderwerpen die te maken hebben met Ziggo. Zo kan Ziggo zijn producten en dienstverlening verbeteren. Deelname is vrijwillig. U bent niet verplicht aan ieder onderzoek mee te doen. Alle antwoorden zijn anoniem en worden niet gebruikt voor verkoopdoeleinden. Wij vinden het vooral belangrijk dat u het leuk vindt om mee te doen. Vindt u het belangrijk dat uw mening gehoord wordt? Schrijf u dan nu in! 

Ik wil panellid worden!